RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

Bioveta, a.s. la cel de-al 27-lea Congres IPVS (International Pig Veterinary Society) și al 15-lea Simpozion european de management al sănătății suinelor, Leipzig, 3 – 7 iunie 2024

Prima pagină Noutăți Actualitați Bioveta, a.s. la cel de-al 27-lea Congres IPVS (International Pig Veterinary Society) și al 15-lea Simpozion european de management al sănătății suinelor, Leipzig, 3 – 7 iunie 2024

12.6.2024

Bioveta, a.s. la cel de-al 27-lea Congres IPVS (International Pig Veterinary Society) și al 15-lea Simpozion european de management al sănătății suinelor, Leipzig, 3 – 7 iunie 2024 Organizatorii Congresului IPVS din acest an ar fi putut alege cu greu un loc mai potrivit decât orașul istoric Leipzig. În plus, și-au unit forțele cu unul dintre cei mai apreciați parteneri, Universitatea din Leipzig (est. 1409).

Bioveta a.s., echipa și oaspeții săi selectați s-au alăturat celor peste 2.700 de membrii activi ai industriei suine, din 65 de țări, care au ajuns în ​​acest oraș istoric la începutul lunii Iunie. Compania a oferit o oportunitate celor 20 de parteneri internaționali puternici de a se bucura de un șir de prelegeri, prezentări, postere științifice și de a se implica în discuții informale și schimb de experiență, învățând de la prezentatori și unul de altul.

Pentru echipa Bioveta reprezentată de Dr. Raška, domnul Vojtěch și Dr. Rosival, obiectivul principal, pe lângă oferirea oaspeților de condiții pentru o participare productivă, a fost reprezentarea brandului și a portofoliului său de vaccinuri pentru suine la scenă internațională. Odată ajunși în Leipzig a început sesiunea de bun venit a companiei Bioveta, urmată de ore întregi de discuții formale și informale la standul său.

Cina specială organizată pentru participanți în incinta Grădinii Zoologice din Leipzig a fost probabil cea mai bună modalitate de a finaliza sesiunea informală a congresului.

Ne-am întâlnit în Leipzig ca profesioniști uniți de interesul comun privind industria sănătății suinelor și am plecat de aici ca prieteni!

 

   

 



Share: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B